Registreren en vergunning aanvragen radiozendamateurs

Bent u geslaagd voor het examen en wilt u zich registreren als zendamateur? Of bent u al geregistreerd en wilt u het register bekijken of iets wijzigen? Log dan in met uw DigiD. Voor de registratie van een verenigingscall (PI4-call) kunt u met eHerkenning inloggen. 

Let op! Vanaf 1 februari 2022 kunt u niet meer inloggen met een persoonlijke inlogcode. Als particulier logt u in met uw DigiD  en als bedrijf logt u in met uw eHerkenning.  Woont u in het buitenland en heeft u geen DigiD? Dan kunt u binnenkort ook inloggen via eIDAS. Vragen? Bekijk dan ook de pagina Veelgestelde vragen over inloggen op Mijn RDI.

Registreren vaste antenne

Als u een vaste zendantenne heeft, moet u deze antenne registreren. In het Antenneregister staat de precieze positie van uw antenne aangegeven.

Naar het Antenneregister

U kunt wijzigingen doorgeven via Mijn RDI.
 

Vergunning aanvragen

U moet een vergunning aanvragen voor relaisstations, bakens en hogere zendvermogens. Gebruik hiervoor het  aanvraagformulier.

Lees meer over vergunningen en voorwaarden in de Gedragslijn vergunningen radiozendamateurs.

Uitgegeven vergunningen relaisstation en bakenstations

U kunt het overzicht van uitgegeven vergunningen voor relaisstations of bakenstations inkijken.

Help ons de website te verbeteren

Was deze informatie nuttig voor u? Hoe kunnen we deze pagina verbeteren? Geef het aan ons door via onderstaand formulier.

Feedbackformulier

Hiermee kunnen wij als dat nodig is persoonlijk contact met u opnemen.
Hiermee kunnen wij als dat nodig is persoonlijk contact met u opnemen.
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)