Stages en traineeships

Stages

Volg je een hbo- of wo-opleiding? Bij de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) is ruimte voor zowel korte stages als langere stages van bijvoorbeeld 5 maanden. Ook bieden we ruimte voor praktijk- of afstudeeropdrachten, bijvoorbeeld op de afdeling Juridische Zaken of Communicatie. Verder zijn we ook altijd op zoek naar stagiaires met een technische achtergrond, zoals elektrotechniek of informatietechnologie. Je komt dan te werken binnen de afdelingen Toezicht of Spectrummanagement. Je standplaats wordt Groningen of Amersfoort en je krijgt een stagevergoeding.

Alleen maar koffie halen? Echt niet! Je wordt een volwaardig lid van het team en we waarderen goede initiatieven. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, met persoonlijke begeleiding van jouw leidinggevende en/of buddy. Lees meer over de werksfeer en waarden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met personeelorganisatie@rdi.nl.

Traineeships

De Rijksoverheid biedt verschillende traineeships waarvoor pas afgestudeerde academici (vanuit iedere studierichting) zich kunnen aanmelden. Kies je bijvoorbeeld voor een traineeship in ICT, Data en Cyber, of ga je voor een financial traineeship? Een gedeelte van zo’n traineeship kun je bij de RDI doen. Je ontwikkelt jezelf tot een breed inzetbare beleids-, staf- of projectmedewerker, door je vast te bijten in maatschappelijke onderwerpen en aan de slag te gaan op verschillende werkplekken.

Kijk voor alle traineeships op WerkenvoorNederland.nl/starters.

Deelname aan onderzoeksprojecten

De Rijksinspectie Digitale Infrastructuur draagt bij aan verschillende onderzoeksprojecten en fieldlabs. Dat doen we door het leveren van kennis en kunde, deelname in een adviesraad of in de vorm van een ondersteunende brief voor financieringsaanvragen. Daarbij bieden we ook mogelijkheden voor stage en afstudeeropdrachten. Bekijk de onderzoeken van de RDI

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We maken graag vrijblijvend kennis met je. Neem contact op via personeelorganisatie@rdi.nl.

Nederland ontwaakt.
Vanaf het moment dat we wakker worden,
staan we in verbinding met de wereld en elkaar.

Thuis, onderweg, en op het werk, telecommunicatie is overal.
Onlosmakelijk onderdeel van het leven.

Geen wolkje aan de lucht.
Stabiel en veilig.

Agentschap telecom staat voor betrouwbare netwerken.
Zodat jij altijd en overal kunt rekenen op veilige verbindingen.

Een robuuste technische  infrastructuur.
Van diep onder de grond, tot hoog in de lucht.

Grenzeloze inzet.
Ruimte voor technologieën van morgen.

Vooruit en klaar voor de toekomst! Voor een veilig verbonden Nederland.
Agentschap Telecom.