Arbeidsvoorwaarden en procedure

Met plezier naar het werk: dat wil toch iedereen? Plezier zit hem voor de meesten in het takenpakket, de werksfeer, de waarden en de mogelijkheden voor persoonlijke groei. Fijne (secundaire) arbeidsvoorwaarden dragen ook hun steentje bij.

Flexibele werktijden

Je wilt een goede werk-privébalans. Daarom bieden we je flexibele werktijden, waarbij je zelf jouw uren indeelt. Bij veel functies is het mogelijk om in deeltijd en/of thuis te werken. Werk je fulltime? Bij ons bestaat een volledige werkweek uit gemiddeld 36 uur.

Vakantie en verlof

Je krijgt bij de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) een volledige werkweek (36 uur) 144 vakantie-uren. Naast de wettelijke verlofregelingen als zorgverlof, calamiteitenverlof, zwangerschaps- en bevallingsverlof, bieden we ook een gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Salaris en vergoedingen

Het salaris dat je bij ons verdient is gebaseerd op je functie, opleiding en ervaring. Naast het salaris ontvang je ook een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en verlof. Je hebt veel vrijheid in het besteden van jouw budget. Je hebt hierbij ook de keuze uit fiscaal vriendelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Interessant is bijvoorbeeld de aanschaf van een (elektrische) fiets voor woon-/werkverkeer. Kom je niet op de fiets, dan maak je gebruik voor je woon-/werkverkeer gebruik van een mobiliteitskaart, waarmee je reiskosten volledig gedekt zijn.

Overige voorwaarden

Er is meer. We werken met beloningen voor geleverde prestaties, fruit op kantoor en bedrijfsfitness. En omdat we veel waarde hechten aan persoonlijke ontwikkeling, bieden we je tal van studiefaciliteiten en opleidingsmogelijkheden. Ook kun je in gesprek met een loopbaancoach.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan eenvoudig op de website Werken voor Nederland, waar je alle openstaande vacatures kunt vinden. Staat er geen passende vacature tussen, stuur dan een e-mail naar personeelorganisatie@rdi.nl. We maken graag vrijblijvend kennis met je.

We bekijken je cv en motivatie en we laten je zo snel mogelijk weten of je op gesprek kunt komen. Na een succesvol sollicitatiegesprek vindt er in de meeste gevallen een tweede gesprek plaats. Dan praat je vaak weer met andere mensen dan bij jouw eerste sollicitatiegesprek. In je arbeidsvoorwaardengesprek hebben we het over het salaris, de overige arbeidsvoorwaarden en de startdatum. Kun jij je hierin vinden, dan krijgen wij een goede collega erbij en start jij met jouw mooie baan bij een fijne werkgever!