Zet 10 november in uw agenda voor symposium 'Opstap naar weerbaarheid'!

Dit jaar vindt voor de vijfde keer het symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ plaats. Tijdens het symposium gaan deskundigen van binnen en buiten Agentschap Telecom in op een specifiek thema. Het thema van dit jaar is herstelvermogen na een digitaal incident.

Er is veel aandacht voor preventieve beveiligingsmaatregelen om uitval van bijvoorbeeld de IT-infrastructuur te voorkomen. Maar maatregelen om na een incident snel weer te herstellen zijn net zo belangrijk. Het gaat dan bijvoorbeeld om maatregelen die ervoor zorgen dat de bedrijfscontinuïteit niet of zo min mogelijk verstoord wordt.

In drie gratis toegankelijke webinars delen deskundigen aan de hand van praktijkvoorbeelden hun kennis over dit onderwerp. Agentschap Telecom werkt voor het symposium samen met het Digital Trust Center van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) en TNO. Net zoals de vorige twee edities is ook dit symposium online te volgen.

Het symposium vindt plaats op donderdag 10 november 2022. Wilt u de uitnodiging ontvangen als inschrijven mogelijk is? Stuur dan een mail naar info@agentschaptelecom.nl.