Een vraag stellen

Heeft u een vraag of opmerking? Gebruik het contactformulier. 

Wij streven ernaar om uw vraag binnen vijf werkdagen te beantwoorden. De beantwoording van wijzigingen, aanvragen en complexe vragen neemt meer tijd in beslag.

Let op! Gaat uw vraag over het ontvangen en/of behandelen van een aangevraagd bedieningscertificaat of een maritieme registratie? Houd dan rekening met de wettelijke behandeltermijn van maximaal 8 weken.

Contactformulier RDI

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

De RDI gebruikt uw persoonsgegevens om uw vraag te beantwoorden of uw melding te behandelen. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, tenzij dit voor toezichts- of opsporingstaken noodzakelijk is.

Akkoordverklaring(verplicht)

Het is niet mogelijk om via het contactformulier bijlagen mee te sturen met uw vraag. Uw bijlagen kunt u e-mailen naar info@rdi.nl.

Telefoon

U kunt ons ook bellen via 088 - 041 60 00. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Postadres Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI)

Schrijft u liever een brief? Ons postadres is:
Rijksinspectie Digitale Infrastructuur 
Postbus 450
9700 AL  Groningen

Overig contact

Wilt u een melding doen, bent u van de pers of wilt u een verzoek indienen voor de Wet open overheid? Bekijk dan de contactpagina.