Andere frequenties voor repeaters KPN

Eigenaren van plug and play repeaters van KPN kunnen deze na 1 januari 2021 niet meer gebruiken. Dat komt omdat deze repeaters gebruik maken van frequenties die vanaf die datum niet meer in handen zijn van KPN.

Ruilverkaveling

In juli 2020 vond de Multibandveiling plaats. Daarbij zijn frequenties geveild die gebruikt kunnen worden voor 5G. KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo wisten daarbij vergunningen te bemachtigen. De veiling leidde tot een kleine ‘ruilverkaveling’ in de 2100MHz band: frequenties die eerst van de ene operator waren, gingen daarbij naar een van de andere operators.

In bezit van een KPN-repeater?

Bent u in het bezit van een femto repeater of signaal herhaal van KPN? Schakel dan uw KPN-repeater uit en koppel deze los. Als u na het uitschakelen problemen met uw indoordekking ervaart, dan kunt u contact opnemen met KPN of de website van KPN raadplegen. Als alternatief kunt u ook bellen via WiFi. Dit is met de meeste toestellen ook mogelijk voor zakelijke gebruikers.