Agentschap Telecom aanwezig op event ‘Maak werk van 5G’

Robots, autonoom vervoer, augmented reality en drones: iedereen is welkom voor een duik in de toekomst op zaterdag 2 oktober in Hoogezand! Tijdens de publieksdag voor jong en oud ‘Maak werk van 5G’ worden de mogelijkheden en kansen gedemonstreerd van 5G, de nieuwste generatie mobiele communicatie. Agentschap Telecom en het Antennebureau zijn aanwezig op dit evenement, dat onderdeel is van het Weekend van de Wetenschap.

Op het evenement zijn naast het agentschap ook andere partners van 5Groningen aanwezig. Zij demonstreren toepassingen van 5G op het gebied van onder andere de landbouw, de zorg, het verkeer en het dagelijks leven.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van 5G en het werk van het agentschap? Kom dan naar het evenement in Hoogezand en neem een kijkje in onze meetbus of kom meer te weten over het meten van elektromagnetische velden. Kinderen kunnen kennismaken met het lespakket van het Antennebureau, werken met AI, meer leren over cyber security, aan de knutsel en nog veel meer!

De publieksdag vindt plaats op zaterdag 2 oktober van 13.00 tot 17.00 uur in en om Het Kielzog (Gorecht Oost 157) in Hoogezand. De toegang is gratis. Bekijk de website van 5Groningen voor meer informatie.