Angeline van Dijk in Podcastserie Toekomst van het Toezicht

Op 3 november vond het Toezichtfestival The Next Level plaats in de vorm van een online uitzending vanuit DeFabrique in Utrecht. Deze podcast is een registratie van de bijdrage die Angeline van Dijk, inspecteur-generaal bij Agentschap Telecom leverde en het gesprek dat daarop volgde met Marleen Stikker, internetpionier en oprichter van Waag.

In de podcastserie Toekomst van Toezicht delen toezichthouders hun visie op belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en wat die betekenen voor de toekomst van toezicht. De serie wordt gemaakt in opdracht van de Inspectieraad.

De podcast van Angeline van Dijk gaat over de rol, mogelijkheden en consequenties van digitalisering in toezicht. Daarbij gaat Van Dijk in op de nieuwe vraagstukken die door digitalisering ontstaan, op het sturen op doelen en uitkomsten en de noodzaak van dialoog daarbij. 

Terugluisteren

De serie is zowel op Spotify als Soundcloud en Apple Podcast te beluisteren. Afleveringen duren ca 30 minuten. Voor aflevering vier kunt u kiezen uit de volgende links:

Apple Podcast (geen app of account nodig)

Soundcloud (geen app of account nodig)

Spotify (account – al dan niet gratis – nodig)